Kövess minket

Bulvár

Egy dühös látogató összeszólalkozott Diddy viaszszobrával a New York-i Madame Tussauds múzeumban, majd leszakította a fejét

Többszázezer dolláros kár keletkezett, a rendőrség keresi az elkövetőt.

Megosztva

Forrás:

Bizarr események zavarták meg a New York-i Madame Tussauds múzeum nyugalmát múlt szombaton. A panoptikum A-List Party Room nevezetű kiállítótermében keletkezett zűrzavar az esti órákban, amikor is az egyik vendég üvöltözni kezdett a rap-mágnás, Diddy viaszszobrával. A heves „szóváltást” követően lökött rajta egyet, ettől a védtelen szobor pedig eldőlt mint a fa, és leszakadt a feje.

Mivel egy-egy ilyen bábú kész vagyonokat ér, a Madame Tussauds vezetősége feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen elkövető ellen rongálás miatt. A szobor helyreállítása megközelítőleg 300 ezer dollárba kerül majd, ami nagyjából 87 millió forintnak felel meg.

Tom Middleton, a panoptikum igazgatója megígérte, hogy hamarosan visszakerülhet a viasz-Diddy a jól megszokott helyére, kikötni viszont ezután sem fogják, bízva abban, hogy nem ismétlődik meg a támadás.

A rapper szobra egyébként már tíz éve, 2009 óta álldogál teljes békességben az A-List Party Room-ban, korábban semmiféle attrocitás nem érte. Azt egyelőre nem tudni, hogy a vendégnek milyen beefje akadt a szoborral.

(AP News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük