Kövess minket

Hiphop

Egy egész gépfegyver gyűjteményt találtak Polo G otthonában a szerdai házkutatáskor

Megosztva

Polo G-hez a hét közepén vonultak ki nagy erővel a rend őrei, majd a rappert le is tartóztatták. Most az is kiderült, hogy a hatóságok egy Call of Duty loadouttal egyenértékű gépfegyvergyűjteményt találtak a chicagói rapper dél-kaliforniai otthonában.

Polo G-t testvérével, Trench Baby-vel együtt tartóztatták le, akit rablás vádja miatt kerestek. A Los Angeles-i rendőrség a TMZ-nek elmondta, hogy a razzia egy augusztus 15-i bejelentés következménye, amiben azt állították, hogy Trench Baby (valódi nevén Taurean Bartlett) kirabolt egy férfit Granada Hillsben egy klipforgatás alatt. A jelentés szerint Trench Baby állítólag egy meghosszabbított tárral ellátott pisztolyt fogott az áldozatra, amikor megérkezett, és azt követelte, hogy ürítse ki a zsebeit, és utaljon neki pénzt.

Ami Polót illeti, a rablás során állítólag használt rövid csövű puska illegális birtoklásáért vonták felelősségre, és a rendőrök szerint számos lőfegyver került elő a razzia során. A lőfegyverekről azóta képek szivárogtak ki az internetre, amelyeken egy kisebb arzenál látható, puskákból, géppisztolyokból, pisztolyokból, sörétes puskából, valamint egy hangtompítóból. Alábbi posztban csekkolható a lapozás után.

Polo G-t csütörtökön, helyi idő szerint hajnali fél öt körül engedték ki a burbanki börtönből, miután letette a 100 ezer dolláros óvadékot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés