Kövess minket

Bulvár

Egy életre kitiltották Ye-t és a feleségét az olasz vízitaxikról, ahol nyilvánosan rosszalkodtak

Megosztva

Kanye West és felesége publikus meztelenkedése és egyéb rosszalkodásaik miatt egy életre ki lettek tiltva egy velencei hajótársaság utazásaiból. A házaspár a múlt héten került a címlapokra, miután Ye letolt gatyával utazott egy velencei vízitaxin, Bianca Censorival együtt.

A felháborodást tovább szította, hogy a képek tanúsága szerint Kanye az öléhez közel tartotta felesége fejét, ami olyan találgatásokhoz vezetett, hogy a nő orálisan kényeztette az út során.

A Daily Mail Australia szerint az incidens miatt Westet és Censorit életre szóló eltiltással sújtotta a Venezia Turismo Motoscafi, amely közölte, hogy a házaspár „többé nem szívesen látott vendég” a hajóin.

A fedélzeten a sofőrnek a forgalomra kellett figyelnie, és nem látta ezeket az obszcenitásokat” – mondta a cég szóvivője hétfőn egy közleményben.

A tiltás nem sokkal azután történt, hogy Bianca Censori hasonló felháborodást váltott ki az olaszoknál az utcán viselt, hiányos öltözete miatt.

Szerencsére azért pozitív dolgok is történtek az olasz kiruccanásuk során, Ye például random megjelent valakinek az esküvőjén, akikkel lőtt is egy közös fotót, mint az alább látható.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés