Kövess minket

Zene

Egy elkötelezett Eminem fan alkalmanként akár egy millió forintot is elkölthet rajongása “tárgyára” – derül ki egy friss tanulmányból

Megosztva

Van egy rossz hírünk a megrögzött Eminem rajongók számára. Egy néhány napja publikált – természetesen brit – tanulmány kimutatásai szerint manapság a detroiti rapper híveinek kell a legtöbb pénzt áldozniuk lemezekre, koncretjegyekre, illetve különböző merchekre, amennyiben szeretnének naprakészek lenni kedvencükkel kapcsolatban.

A money.co.uk munkatársai által készített tanulmányban egyszerűen összeadták, hogy átlagosan mennyibe kerül egy album az adott előadótól iTunes-on az elérhető legolcsóbb hivatalos ajándéktárggyal, egyetlen koncertjeggyel, egy aláírt emlékkártyával, továbbá egy 12-inches bakelit lemezzel kombinálva. A matekozás után arra jutottak, ha egy igazi Eminem szuperfan mindezeket egyszerre vásárolná meg, akkor kis híján 3000 dollárt, vagyis közel egy millió forintot kellene kiadnia, míg mondjuk tök ugyanezekért a dolgokért egy Cardi B rajongó, csupán a tizedét, nagyjából 250 dollárt kellene fizessen.

A tanulámányból az is kiderül, hogy az összes zenész közül a rapperek rajongói űzik a legköltségesebb hobbit, hiszen Eminemet másik öt hiphop előadó, név szerint Travis Scott, Drake, Kanye West, Kendrick Lamar és Jay-Z követi. (Nekik egyébként a koncertjegyeik és az aláírt relikviák kerülnek messze legtöbbe.)

Azt tehát már tudjuk, hogy úgymond Eminem a legdrágább, de vajon ki lehet az, akire a lehető legkevesebb pénzünk menne el? Nos, elvileg Flo-Rida a legolcsóbb a sorban; az ő cuccaihoz “potom” 160 dollár ellenében is hozzájuthatnak a rajongói.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés