Kövess minket

Bulvár

Egy feltétellel hagyhatja csak el az otthonát DMX

Kell a pénz lóvéra.

Megosztva

Forrás:

Egyre nehezebben viseli a bezártságot és a bokáján fityegő nyomkövetőt a házi őrizetben lévő DMX. A rapper még a hónap elején egy kimondottan rosszul sikerült bírósági tárgyalás után volt kénytelen „önkéntes” száműzetésbe vonulni, ahova adókerülés miatt idézték be. A négy fal között üldögélve a fellépéseit sem tudja lenyomni, pedig jelenleg az lenne az egyetlen pénzkereseti lehetősége. Márpedig, ha a bíróság bűnősnek találja az ellene felhozott vádakban, akkor szüksége lesz pár dollárra, ez egészen biztos…

Éppen ezért ügyvédje, Murray Richman egy kérvényt írt a bíróságnak, melyben azt kéri az ügyészségtől, hogy védence elutazhasson Atlantába, New York-ba, Philadelphiába és Los Angeles-be egy-egy koncert erejéig.

DMX megkapta az engedélyt, de csak egy feltétellel. Ha utazni szeretne akkor egy héttel korábban jeleznie kell azt a bíróság felé, továbbá egy hivatalból kirendelt segítő a nap huszonnégy órájában mellette kell legyen, aki arra figyel, hogy a rapper ne csapja túlzottan szét magát az adott buli hevében.

Vagyis, hogy egyáltalán nem csapja szét magát.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés