Kövess minket

Hiphop

Egy férfi a tömegbe akart lőni Yo Gotti születésnapi buliján, mert szakított vele a barátnője

Megosztva

Yo Gotti idén is megtartotta a szokásos születésnapi megabuliját, amit szerencsére még egy lövöldözéssel fenyegető férfi sem tudott megakadályozni. A memphisi rapper a helyi Fedex Forum arénát kötötte le az eseményre, ahol Lil Uzi Vert, Boosie Badazz, és Lil Durk voltak a díszvendégek.

Az esemény előtt egy férfi azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit agyonlő a bulin, a rendőröknek kellett elkapniuk, mielőtt valóra válthatta volna a fenyegetését.

Köszönöm a rajongóknak, az előadóknak, és mindenkinek a háttérben, hogy egy újabb sima és biztonságos születésnapi ünneplést tudtunk levezényelni” – írta Yo Gotti Twitteren. „Értesítettek minket, hogy van egy férfi, aki azt tervezi, hogy megtámadja azokat, akik az eseményről elindulnak hazafelé. Szeretném megköszönni a Memphisi Rendőrkapitányságnak, hogy gyorsan és erőteljesen reagáltak a fenyegetésre, így mindenki biztonságban hazaért” – tette hozzá.

Az egyik memphisi TV állomás, a Fox 13 úgy tudja, hogy a gyanúsított, Elijah Hyman azután várt zavarttá, hogy szakítottak a barátnőjével. Hyman öngyilkosságot tervezett a szakítás után, de előtte még lövöldözni akart Yo Gotti eseményén.

A férfira véres kézzel találtak rá a rendőrök, vélhetően magát vágta meg, és több lőfegyverét is lefoglalták.

Hymant terrorizmus előkészületével vádolják.

(Complex)