Kövess minket

Aztaa

Egy férfi élete során átlagosan négy hónapot tölt azzal, hogy kiválassza milyen ruhát vegyen fel

A nők ennél többet túrják a szekrényt, de hogy mennyivel az alább kiderül.

Megosztva

Újabb kutatás, újabb életbevágó eredmények születtek, ezúttal Angliából. A Marks & Spencer’s vizsgálta vásárlói körében, hogy ki, mennyi idő tölt otthon a ruhásszekrényben matatva azért, hogy megtalálja az aznapi szerkót, amit felvesz.

A kutatásban 2000 ember vett részt (18 és 60 év közöttiek), akik 152 ruhadarabbal rendelkeznek átlagosan, ám ezeknek kevesebb, mint a felét viselték csupán, nap, mint nap.

És, akkor jöjjön a lényeg! A vizsgált személyek közül a férfiak átlagosan 13 percet töltenek, azzal naponta, hogy eldöntsék, milyen ruhát vesznek fel. Ezt, ha továbbszorozzuk, kiderül, hogy évente ez három teljes napot jelent, amit a férfiak a gardrób túrásával töltenek.  Az életük során, pedig nem kevesebb, mint négy hónapot! Nem kevés idő, pláne, hogy az erősebbik nem, amúgy sem arról híres, hogy túlizgulná ezt a témát. Bár, a mai világban, ahol egyre inkább megcserélődnek a nemi szerepek szerintük lesz ez még rosszabb is. Ami, nem feltétlen gond a ruhákat gyártó cégeknek…

És, mi a helyzet a hölgyekkel? Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy megtippeljük: többet!

Az ő életükből napi 17 perc megy el „tollászkodással” naponta, ami a felnőtt éveket nézve fél évet tesz ki.
A kutatásból az is kiderül, hogy a vizsgált személyek 15 százaléka szinte idegrohamot kap otthon, míg a göncei között válogat, tönkre téve ezzel az egész napját…

A megkérdezett férfiak és nők nagyjából 15-20 százaléka késett már el a munkájából vagy bármilyen alkalomról az öltözködés miatt.

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés