Kövess minket

Aztaa

Egy férfi kórházba került, miután tíz napot várt egy nőre egy repülőtéren, de hiába…

… a hölgy ugyanis „elfelejtett” megérkezni.

Megosztva

Akár celluloid szalagon, vagyis filmen, is eltudnánk képzelni a következő sztorit, olyannyira abszurd. Adott egy férfi, aki interneten megismerkedett egy nővel és randevút beszélt meg vele, hogy személyesen is találkozhassanak, ne csak a chat-en keresztül beszélgessenek egymással.

A férfi, Alexander Pieter Cirk, egyenesen Hollandiából repült Kínába, hogy végre láthassa a nőt, akit már több mint két hónapja fűzött a neten. A hölgy, bizonyos Zhang, viszont úgy gondolta, hogy az úriember csak viccel vele, mikor azt mondta, hogy Kínába repül miatta.

Pedig Alexander ne tréfált, valóban elutazott az ázsiai országban, majd miután senki nem várta a repülőtéren, úgy döntött tovább vár a nőre, bízva abban, hogy csak valamit apró félreértés történt, és hamarosan előkerül.


Nem került. A 41 éves, szerelmes hollandus viszont nem adta fel, csak várt és várt. Egészen pontosan tíz napot töltött a reptéren, majd kimerültség miatt kórházba kellett szállítani.


A helyi média gyorsan rácuppant a sztorira és pillanatok alatt előkerítették a 26 éves nőt. Zhang azt mondta nekik, hogy egyáltalán nem gondolta, hogy a férfi valóban megteszi ezt a cseppet sem rövid utat miatta, mert ugyan egy netes beszélgetés közben megmutatta neki a jegyeket, de aztán emberünk később rá sem írt. Meg aztán pont erre az időre egy plasztikai műtétre volt időpontja a hölgyeménynek, így semmiképp sem lett volna aktuális a találka.

Nincs happy end, Alexander hazarepült, Zhang maradt Kínában.

Mi, csak azt nem tudjuk eldönteni, hogy a férfi a legnagyobb lúzer a világon, vagy egy valódi hősszerelmes.

Bár a kettő lehet, hogy egy és ugyanaz…

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés