Kövess minket

Hiphop

Egy férfi lepatkányozta Gunnát, de arra nem számított, hogy ehhez a rapper testőrének is lesz egy-két szava

Megosztva

Valaki nemrég nagyon bátornak gondolta magát és mikor meglátta, hogy Gunna épp távozni készül egy épületből, a kommentszekciókat megszégyenítő patkányozást nyomott le. A probléma ott kezdődött, mikor ehhez a rapper biztonsági szolgálatának is volt egy-két szava.

A közösségi médiában keringő videón az látható, ahogy a férfi trollkodni kezd Gunnával: „Nézzétek, ott megy Gunna, a patkány” – mondja szelfizve, mire odalép hozzá egy nála 3x akkora testőr, aki felkérdezi az úriembert. „Mit is mondtál?” – kezdi, mire a videózó férfi elismétli a mondatot, de a patkány szó nélkül. Gunna láthatóan somolyog a háttérben, miközben kezd feszültté válni a helyzet, végül a férfi perrel fenyegetőzik, ha hozzá mernek érni, ami azért eléggé szembemegy az előbbi patkányozásával.

Sokan még emlékezhetnek, hogy 6ix9ine a szabadulása után hasonló verbális (legutóbb pedig fizikai) támadásoknak volt kitéve, de Gunna mintha természetesebben visszaileszkedett volna a zenei közegbe, mégha pár kollégája el is határolódott tőle. Ez részben annak is köszönhető, hogy Gunna sose játszotta a nagy gengsztert 69-al ellentétben, és a vádalkuja előtt sem volt olyan megosztó személyiség.

Ami azt illeti, Gunna zenei karrierje annyira érintethetetlennek tűnik az állítólagos spicliskedés ellenére, hogy a „fukumean” című dala az új albumáról a második legsikeresebb kislemeze valaha az amerikai listákon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük