Kövess minket

Film

Egy filmben játszik a két öribari

Ráadásul a rendező se semmi.

Megosztva

rihanna cara delevingne

Emlékszik még valaki arra, hogy Rihanna feltűnt a 2012-es Battleship című filmben? Nem valószínű, hogy sokakban mély nyomot hagyott, sőt a többi szerepe is egészen feledhető. Most azonban újabb lehetőséget kapott a sorstól, és ismét megmutathatja a kamerák előtt, hogy mit is tud. Ebben pedig segítségére lesz egyik legjobb barátnője, a szupermodell Cara Delevingne.

A két öribari a Valerian and the city of Thousand Planets című filmben fognak együtt szerepelni. Ha ez még nem lenne elég, feltűnik majd mellettük még Clive Owen is, aki hideg angol eleganciájával, mindig tökéletes. Még mindig kevés? Akkor most kapaszkodjatok meg, ugyanis a filmet nem más rendezi, mint Luc Besson, tehát konkrétan sikerre vannak ítélve a színészek.

Annyit lehet tudni, hogy a 28. században fog zajlani, tehát a távoli jövőben. Cara Laureline-t fogja alakítani, aki egy Valeriannal, akit Dane Dehaan testesít majd meg. Együtt próbálják fenntartani a rendet a galaxisok között. Kicsit utaznak térben és időben, ami egész izgalmasnak hangzik.

A filmre még egy kicsit várnunk kell, ugyanis valószínűleg csak 2017 januárjában mutatják majd be. Mindenesetre körülbelül annyira izgatottak vagyunk, mint Rihanna, aki az Instagramon közölte a hírt rajongóival.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés