Kövess minket

Gasztro

Egy floridai férfi megölte a testvérét egy sajtburger miatt

Ha viccelni szeretnénk, azt mondanánk az éhség nagy úr, de nem akarunk.

Megosztva

Olyan történet következik most, amely jó eséllyel bekerülhetne bármely amerikai sorozat, esetleg szatíra jelenetei közé. Orlandóban járunk, ahol Anyák napján összejött a Middendof család apraja-nagyja.

A két testvér, a 25 éves Benjamin és bátyja, a 28 éves Nicholas kajálni készült. Sajtburger volt a menü, és mikor már csak egy maradt az asztalon a fiatalabbik Middendorf úgy döntött, hogy nem kérdezi meg testvérét és megeszi azt. Ebből támad aztán a perpatvar, mivel Nicholas is éhes volt még. Vitázni kezdtek a sajtburgeren, majd nem sokkal később már dulakodtak egymással, mikor Benjamin előkapta a pisztolyát és mellkason lőtte bátyját.

A srác rögtön hívta a rendőrséget, elmondta nekik, hogy véletlenül lelőtte testvérét. A telefonhívás háttérzajából kiszűrődött édesanyjuk hangja, aki azt kiabálta fiának, hogy „remélem börtönbe kerülsz”! Egy biztos: kedves, idilli kép tárulhatott a nyomozók elé a bejelentést hallgatva.

A társaság italozott a tragédia idején, egyedül a később fegyvert rántó Benjamin volt józan. Ő most a sitten ül, egyhamar nem is szabadul onnan, míg testvére az életét vesztette.

Az édesanyjuk pedig két gyermekét. Anyák napján. Egy sajtburger miatt…

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés