Kövess minket

Red (18+)

Egy fotóművész lencsevégre kapta a nőiség legintimebb pillanatát

Avagy hogyan is néznek ki valójában a nők az orgazmus előtti pillanatokban.

Megosztva


Minden nő más és más, így nincs kétféle orgazmus sem, de amennyire komplex valahol mégis annyira jó, főleg, ha megvan a kulcs hozzá. Sok nő pillanatok alatt eljut a csúcsra, másoknak több év kísérletezgetés szükséges, de bőven akadnak olyanok is, akik sohasem tudják megélni. Egy fotóművész nemcsak meglátta az intim pillanat szépségét, hanem úgy gondolta, hogy meg is örökíti azt.
Albert Pocej, aki már 10 éve foglalkozik fotózással, számára ez az egész egy hatalmas kihívás volt, de mindig is erről álmodott. Elmondta, hogy a nagyon nehéz volt olyan modelleket találni, akik nem feszengenek majd a kamera előtt. Elsősorban nem profi modelleket keresett, hanem átlagos hölgyeket akart fotózni, olyanokat, akik az aktfotókon tényleg átélik az orgazmust. Végül 20 nőt talált, melyből végül 15 állt neki modellt. A fényképezőgépet annak érdekében, hogy a modelljei el tudjanak lazulni, automatára állította, de voltak olyanok is, akik hagyták a fotósnak, hogy végig fotózza őket.

A művész elmondta, hogy ezzel nem egy újabb klisé gyártása volt a cél, hanem az, hogy megmutassa, hogy ahogyan minden ember más és más, úgy az orgazmus is. Végül azt is hozzátette, hogy olyan képeket akart készíteni, amelyek gondolkodásra késztetik az embereket.

Ti bevállalnátok egy ilyen fotózást?

További képekért kattints ide!
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés