Kövess minket

Aztaa

Egy friss felmérés szerint a Los Angeles Lakers szurkolói buknak ki legtöbbször a bíróktól egy-egy meccs után

Megosztva

Az előzetes elvárásokkal ellentétben, továbbra sem nyújt bajnokesélyeshez méltó teljesítményt a Los Angeles Lakers az NBA idei szezonjában, a mutatott játék pedig – érthető módon –  a csapat szurkolóinak sincs kimondottan az ínyére. Ilyenkor aztán gyakorta előfordul, hogy a kellőképpen elvakult fanok csalódottságukban külső tényezőket hibáztatnak kedvenceik bukdácsolása okán. Ez legtöbbször a bírók állandó jellegű szidalmazásában csúcsosodik ki, amiben, mármint a szidalmazásban, jelenleg Jamesék hívei a legaktívabbak az egész ligában.

Egy friss, a múlt hónap során Twitteren közzétett bejegyzéseket vizsgáló felmérés szerint ugyanis a Lakers szurkolók háborognak a leggyakrabban a játékvezetés miatt a közösségi média felületén, míg a Philadelphia 76ers szimpatizánsai a legkevésbé kritikusak a bírók tevékenységét illetően. (A két gárda egyébként közel azonos, nagyjából 50 százalékos mutatóval rendelkezik per pillanat.) Fontos azonban kiemelni, hogy a Lakersnek van az egyik legnépesebb tábora az NBA-ben, így különösebben az sem meglepő, hogy úgymond ők a leghangosabbak is.

Valószínűleg csak fokozza a fanok elégedetlenségét, hogy a játékosok és maga Franck Vogel vezetőedző is sokat foglakozik a sípmesterekkel mostanában. Utóbbi például rendszeresen azt sérelmezi, hogy a bírók nevetségesen kevés faultot fújnak nekik a mérkőzéseken, így fontos büntetőktől esnek el, miközben az ellenfeleik sorra kapják az ajándékpontokat.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés