Kövess minket

Aztaa

Egy halom Donald Trump csillag vette át az uralmat a hollywoodi Hírességek sétányán

Nem mindenki örülne neki, ha eltávolítanák az eredetit.

Megosztva

Forrás:

Július végén valaki csákánnyal esett neki Donald Trump csillagának a hollywoodi Hírességek sétányán, apró darabjaira zúzva azt. Azóta ugyan már rendbehozták, de a vihar egyáltalán nem ült el a csillag körül. A nyugat-hollywoodi önkormányzat pár napja egyhangúlag elfogadta a képviselők azon javaslatát, mely szerint el kell távolítani a csillagot, méghozzá az elnök nőkkel, illetve a kisebbségekkel szemben tanúsított kirekesztő magatartása miatt.

Vannak azonban olyanok is, akik nem szeretnék, ha eltűnne Trump neve a Hírességek sétányáról, amit egyébként még 2007-ben az NBC televízió, The Apprentice című valóságshowjában való részvételéért véstek fel.

A történet szerda este aztán újabb nem várt fordulatot vett, amikor ismeretlenek egy rakás Trump csillaggal matricázták szét a sétány kövezetét, kinyilvánítva az elnöki csillaghoz fűződő feltétlen lojalitásukat.

Forrás: TMZ

Donald Trumphoz kapcsolódó hír még, hogy szeptember 21-én kezdik vetíteni az amerikai mozik az Oscar-díjas dokumentumfilm-rendező, Michael Moore Fahrenheit 11/9 című művét, melyet szinte teljes titoktartás közepette forgatott, és igyekszik rendesen alávágni az elnök úrnak.

[vembed youtube=”WRQv9xMQ3E0” ]Persze nem csákánnyal.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés