Kövess minket

Bulvár

Egy hétvége alatt R. Kelly két házát is teljesen kifosztották Atlantában

Vittek mindent, mint a piros ász.

Megosztva

Forrás:

Valószínűleg nem unatkozott az elmúlt hónapokban R.Kelly, hiszen mostanában több időt töltött botrányaival a címlapokon, mint mondjuk a színpadon. A vádak szerint fogságban tartott az otthonában több nőt, és gyakorlatilag szexrabszolgaként használta őket, míg nemrég azzal lőtt durva öngólt, hogy egy autista rajongóján poénkodott Los Angelesben. Hálaadáskor, a négy napos ünnepi hétvégén aztán kirabolták két házát Atlantában, köztük azt is, amelyben a nőket tartotta bezárva. A rablók teljesen kipucolták az ingatlanokat, mindent elvittek, ami mozdítható volt. Az értéktárgyak mellett még az elektronikus berendezéseket, illetve a bútorokat is magukkal cipelték. Bár végül nem jutottak messzire, mert a rendőrök az énekes egyik házának közelében megcsíptek három embert egy furgonban Kelly néhány személyes tárgyával egyetemben.

A rosszfiúk azt állították, hogy a botrányhős költözik, és ők csupán ebben segítenek neki. Később kiderült, hogy az énekes egyik részmunkaidős alkalmazottja, Alfonso Walker adta le a drótot a hármasnak, hogy a főnöke éppen turnézik, ezért üresek a pecók. A többi már történelem.

Walker ellen azóta elfogatóparancsot adtak ki, mert tegnap elfelejtett megjelenni a rendőrségen, pedig tárt karokkal várták.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.