Kövess minket

Hiphop

Egy hónapon belül érkezik Kanye West új lemeze, de már nem „Yandhi” a címe

Vallásos albumnak ígérkezik.

Megosztva

Forrás:

Ha lehet hinni Kim Kardashian egyik nemrég közzétett Twitter posztjának, szeptember végén megkapjuk férje, Kanye West új albumát, mely most már nem „Yandhi” néven fut.

Kim egy biblia mellé lerakott füzetett fotózott le, melyen az új lemez címe, dallistája és megjelenési dátuma is látható, eszerint a „Jesus is King” című projekt szeptember 27-én érkezik, rajta 12 dallal. Közreműködők egyelőre nem ismertek, de Ant Clemons könnyen szerepelhet a „Water” és a „Garden” című dalokon.

[twitter]https://twitter.com/KimKardashian/status/1167154538643513344[/twitter]
Ye kilencedik albuma korábban „Yandhi” néven volt ismert, azt nem tudni, hogy a zenész miért döntött az új cím mellett, de a lehetséges okok közt van az, hogy a „Yandhi” demo dalai nemrég kikerültek a netre, és ez kicsit megölte a meglepetés varázsát, erről Pusha T is szomorúan beszélt, szerinte a leak totál tönkretette azt a sok munkát, amit Kanye a projektbe ölt. A másik, egyszerűbb magyarázat az, hogy Kanye szimplán imád állandóan az utolsó pillanatban változtatni, hisz a korábbi lemezeinek is állandóan cserélődtek a munkanevei. A „Jesus is King” a címe és Ye Sunday Service gospel kórusos vasárnapi istentiszteletei alapján erősen vallásos projekt lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés