Kövess minket

Aztaa

Egy hónapra beszorult a liftbe, éhen halt…

Kínában történt a megdöbbentő eset, az áldozat a körmével kaparta a felvonó falát.

Megosztva


Hihetetlen esemény borzolta a kedélyeket az ázsiai országban, ahol nemrég lett vége az Újévi, majd egy hónapos szabadságolásoknak. Egy irodaépület technikai dolgozói, mielőtt vakációra indultak január 30-án, annak rendje és módja szerint áramtalanították az ingatlant. „Csupán” azt felejtették el ellenőrizni, hogy tartózkodik esetleg rajtuk kívül  valaki a helyen. Sajnos volt ott más is…

Egy 43 éves nő éppen a liftet használta, mikor a dolgozók lekapcsolták az áramot! A szerencsétlen áldozat, így bennragadt a felvonóban, és miután a személyzet elhagyta az épületet teljesen magára maradt. Több, mint egy hónapig volt a liftben, mivel az irodákba csak március 1-én tértek vissza az emberek a szabadságukról. Addigra a nő már éhen halt, a lift falai kaparás nyomokkal voltak tele a szemtanúk elmondása szerint.

[twitter]https://twitter.com/stompsingapore/status/706303068497809408[/twitter]
A személyzetből két embert vettek őrizetbe a rendőrök az eset után, őket gyilkossággal vádolják, mivel nem ellenőrizték, hogy volt-e valaki még az épületben, mikor áramtalanították, és elhagyták azt. A nőről, annyit lehet csak tudni, hogy nemrég vált el férjétől, elszigetelten élt, ezért sem kereste senki az elmúlt egy hónapban. Állítólag pszichés gondokkal is küzdött, nem tudta feldolgozni, hogy különváltak férjével.

(mashable.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés