Kövess minket

Aztaa

Egy ismeretlen jótevő két kiló füvet adományozott egy alapítványnak Amerikában

A felajánlás egy hűtőtáskában érkezett, a rendőrök lefoglalták. Mármint a marihuánát.

Megosztva

Több mint száz éve alapították Amerikában a Goodwill Industries nevezetű céget, amely jótékonykodással igyekszik fenntartani magát. Az ország minden pontján jelen vannak, különböző programokat, gyűjtéseket szerveznek a rászorulóknak. Továbbá van egy üzletláncuk is, ahol csak hátrányos helyzetű embereket alkalmaznak, adományokból töltik fel az árukészletet, amit aztán aprópénzért adnak el.

A Washington államban található Monroe városában is van egy Goodwill áruház, ők is folyamatosan kapnak különböző felajánlásokat, de a minap olyan adomány futott be hozzájuk, amire eddig még nem volt példa az elmúlt száz év alatt. Valaki ugyanis szakított a hagyományokkal, és ruhák vagy éppen játékok helyett egy hűtőtáskányi marihuánát küldött a cégnek. Egészen pontosan 2 kilogrammról van szó, bár a képek alapján nem éppen a legjobb minőségű cucc. Persze, mi hallomásból láttunk csak ilyesmit.

[twitter]https://twitter.com/MonroePolice/status/841785526491402241[/twitter]

Az áruház dolgozói, miután túltették magukat az első sokkon a hűtőtáska kinyitása után, és szembesültek a zölddel, azonnal hívták a rendőrséget, akik aztán jól lefoglalták a 24.000 dollárt érő árut.

(cnn.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés