Kövess minket

Hiphop

Egy kameruni rapper olyan nyomi 50 Cent tetkót kapott a hátára, hogy még Fifty is azt mondta neki, javítsa ki

Megosztva

Kameruni rapper, Show Yoh egy teljes hátas 50 Cent tetkóval próbált meg tisztelegni a legnagyobb inspirációja és példaképe előtt, de a végeredménytől még maga a kedvence is elborzadt.

Ünnepeld a példaképeid és mutasd ki nekik a szereteted, hogy aztán később téged is ugyanúgy ünnepeljenek” – írta Show Yoh a tetkóról készült képhez Instán, manifesztálva a saját sztárságát. A prombléma mindösszesen annyi volt, hogy a Fiftyről készült tetoválást első ránézésre egy 10 éves csinálhatta, mert inkább tűnik gyerekrajznak, mint komoly alkotásnak.

A tetkót Show Yoh „mentora”, 50 Cent is látta, majd meg is osztotta az Instagram oldalán a szokásos csípkelődő stílusában.

„MI A FASZ? Ehhez a legjobb portré tetoválóra van szükségünk, hogy kijavítsa. Ki a fene csinálta ezt?” – kérdezte a rapper, betaggelve rajongóját.

Show Yoh amúgy nem sértődött meg Fifty szavain, sőt, pont az ellenkezője, teljes rajongói módba kapcsolt következő posztjában, és ledöbbenve örömködött, hogy Fifty hozzászólt.

Úúúristen! MI A FASZ!!! Alig hiszem el, hogy 50 Cent, az apám posztolt rólam! CSAK AZ IRÁNTAD ÉRZETT SZERETETBŐL CSINÁLTAM EZT, AKKORA HATÁSSAL VOLTÁL RÁM, ÉS ESKÜSZÖM KIJAVÍTOM!” – írta. Utóbbi mondjuk a saját érdeke is.

(Complex)