Kövess minket

Tech

Egy karib-szigeteki forradalom élén harcolhatunk a Far Cry 6-ban

Bejelentették a nyílt világú FPS legújabb részét.

Megosztva

Forrás:

A francia videojáték kiadó, a Ubisoft tegnap egy Ubisoft Forward elnevezésű online prezentációban mutatta be, hogy mik érkeznek tőlük a közeljövőben, egyben leleplezték a Far Cry sorozat legújabb, hatodik részét.

Habár pár nappal ezelőtt már véletlenül kikerült a netre a játék szinopszisa és főgonoszának képe, a Ubisoft így is nagyot robbantott, hisz két trailert is kaptunk a játékhoz, majd mutattak pár képet is a készülő nyílt világú FPS-ből. A játék helyszíne Yara, egy fiktív sziget a Karib-térségben, mely erősen hajaz Kubára. A szigetet egy keménykezű diktátor, „El Presidente” Anton Castillo irányítja, akit az amerikai színész, Giancarlo Esposito alakít. A diktátornak van egy fiatal fia is, Diego. A játékban gerillaharcosként kell majd felszabadítanunk az embereket és a szigetet.

A Ubisoft két előzetest is bemutatott, egyrészről egy sorozat intrónak is beillő trailert, valamint egy sztori előzetest, melyben Anton Castillo filozofálgatva tanítja meg a fiának, miért kell elnyomni az embereket, akik épp az ő bukásáért tüntetnek. 

[vembed youtube=”6UaWhlkpT7g” ]
[vembed youtube=”mbGbLWevpC4″ ]Sajnos játékmenetet egyelőre nem láthattunk, de francia cég kiadott pár képet, melyek elvileg a készülő játékból származnak. Alább lehet őket csekkolni.

A Far Cry 6 jövő február 18-án jelenik meg PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X konzolokra, valamint PC-re.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük