Kövess minket

Aztaa

Egy kis adag füvet húztak ki egy ausztrál férfi orrából, aki nem is tudta, hogy ott van

18 évig élt a kis zöldivel együtt.

Megosztva

Forrás:

Egy kis zsacsinyi füvet távolítottak el egy 48 éves ausztrál férfi orrából, aki anno, közel két évtizeddel ezelőtt azért dugta fel a drogot az orrnyílásába, mert így csempészte be azt a börtönbe.

A füves orr története egész pontosan 18 éve kezdődött, mikor a férfi barátnője apró adag füvet adott át neki a börtönben egy látogatás során, melyet egy lufiba rakott bele. A rab a lufit felnyomta a jobb orrlikába, hogy az őrök ne találják meg nála. Mikor megpróbálta kiszedni, véletlenül még mélyebbre nyomta be, és egy idő után azt feltételezte, hogy lenyelte. De a füves lufi nem került bele a gyomrábra, helyette szépen az orrában maradt és elkezdett elmeszesedni. A tárgy kb. 11 és 19 milliméternyi helyet foglalt el a férfi orrában, akinek visszatérő orrdugulási és fertőzési problémái voltak, de addig nem fordult orvoshoz, míg nem jött a fájdalmas fejfájás.

A kivizsgilás során a CT vizsgálat felfedte az idegen testet, a férfit pedig megműtötték és kihúzták a füves ballont. Három hónapra rá a férfi teljesen felépült és a panaszai is elmúltak.

Ez az első marihuána okozta orr idegentest eset, más néven orrkő, amiről tudnak az orvosok, igaz 2007-ben egy 21 éves ember orrában már találtak nejlonba csomagolt opiumot.

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés