Kövess minket

Bulvár

Egy kocsmai verekedést követően állítólag halálos fenyegetéseket kapott Conor McGregor az ír maffiától

Pénzt vagy életet.

Megosztva

Forrás:

Vasárnap éjjel egy kisebb verekedésbe keveredhetett Dublinban Conor McGregor. Az ír UFC harcos egy pub-ban iszogatott barátaival, amikor szóváltásba keveredett egy, a húszas éveiben járó férfival. A vita végül tettlegességig fajult, és McGregor-nak eljárt a keze. A gond csupán az, hogy nem a srácot, hanem az annak védelmére érkező, egy körülbelül ötvenes férfit pattintott ki, aki a hírek szerint rokoni kapcsolatban áll Írország egyik véreskezű bandatagjával, a 35 éves Graham ‘The Wig’ Whelan-nel. A Paróka gúnynevű bűnöző a leginkább kábítószer-kereskedelemmel és prostitúcióval fogalakozó, Kinahan klán szolgálatában áll. A verekedésben McGregor egy másik embert is leütött, majd sietve lelépett a pub-ból.

Az esetről azóta már az ír rendőrség, a Gardaí is tudomást szerzett, sőt, még egy közleményt is kiadtak az üggyel kapcsolatban, miszerint a verekedésnek köze lehetett egy múlt hónapban történt balhéhoz szintén a sportoló főszereplésével. Bár semmiféle feljelentés nem történt az esetet követően, a legfrissebb pletykák szerint a Kinahan klán tagjai életveszélyesen megfenyegették McGregort: ha nem fizet 900.000 eurót jóvátételként, akkor megölik.

A UFC vezér, Dana White azt mondta, szerinte nem igazak a híresztelések, de ha mégis, akkor Conor „megoldja” majd a problémáit, bármit is jelentsen ez, míg McGregor csak egy néma videót töltött fel Instájára, azzal a szöveggel „a celeb”.

[instagram]BcBqNAGgn5Q[/instagram]

(Dailymail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés