Kövess minket

Hiphop

Egy korábban sosem hallott 50 Cent kollab dal is lesz Eminem új válogatáslemezén

Megosztva

Mikor július közepén bejelentette Eminem, hogy érkezik a “Curtain Call 2” című második válogatásalbuma, azt is belengette hozzá, hogy a lemezen lesz egy korábban sosem hallott trekk. Most, pár héttel később végre erről is többet tudunk.

A „Curtain Call 2” a detroiti rapper második ‘Best Of’ lemeze lesz, a felkerülő dalokat a 2009-ben történt visszatérését követően megjelent projektjeiről válogatták, tehát a Relapse és az utána kijött lemezekről. Az albumon viszont lesz három új dal is, ebből kettő már megjelent, a Snoop Dogg kollab „From The D 2 The LBC„, és a CeeLo Green kollab „The King & I„, utóbbi az új Elvis önéletrajzi film egyik betétdala. A harmadik zenét eddig titokban tartották, de egy amerikai üzletlánc, a Target elspoilerezte az oldalán.

Az új dal egy eredetileg 2009-ben felvett 50 Cent kollab lesz, mely az „Is This Love” címet kapta. A zenének elvileg Dr. Dre volt a producere.

Fifty és Em többször kollaboltak már a karrierjük során, a „Peep Show,” „Hail Mary,”, vagy épp a „Crack A Bottle” csak pár példa, de így is érdekes lesz hallani egy 2009-es közöst tőlük.

A „Curtain Call 2” augusztus 5-én érkezik.

(HipHop-N-More)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés