Kövess minket

Stílus

Egy Kylie Jenner száj rendel!

Már nem Angelina Jolie ajkai kellenek mindenkinek.

Megosztva

KylieJenner1126

Amikor a Kardashian család egyik legifjabb tagja, Kylie Jenner feltűnt a színen, mindenki elcsodálkozott azon, hogy milyen szép szája van ahhoz képest, hogy nem is plasztikáztatott. Megmutatott egy igen idióta módszert, hogy a rajongóinak is hasonlóan dús ajkai legyenek, mint neki. Ez a segítség azonban balul sült el, ugyanis több lánynak belilult a bőre, így Kylie kénytelen volt bevallani, hogy igazából mégis plasztikai műtétnek köszönheti külsejét. Ezzel azonban újabb lavinát indított el.

Egy brit plasztikai sebészet dolgozója arról számolt be, hogy az utóbbi időben rengeteg olyan nő jön hozzájuk, aki hasonló ajkakat szeretne, mint amilyen Kylie Jennernek is van. Amikor tavaly nyáron Kylie megkapta az első injekciókat a szájába, 700%-kal növekedett az érdeklődés az ajakfeltöltés iránt. Sőt, miután Kloé és Kim is elismerte, hogy bizony a popsijuk nem a sok guggolásnak köszönhetően lett kerek és hatalmas, az ügyfeleik 54%-a szeretett volna nagyobb feneket készíttetni magának.

Gondoljuk bele, hogy ezek csak brit adatok. Vajon hány nő szeretne világszerte úgy kinézni, mint a Kardashian család tagjai?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés