Kövess minket

Bulvár

Egy lemondott magyar EP-képviselő is ott volt az illegális házibuliban, ahol ekit találtak a rendőrök

Pereg a buláj.

Megosztva

Forrás: Twitter

Szájer József, a Fidesz volt EP-képviselője beismerte, hogy ő is ott volt abban a brüsszeli házibuliban, amelynek a rendőrség vetett véget pénteken. 

A belga sajtó ma írta meg, hogy egy 25 fős szexpartira csaptak le a zsaruk, ahol főleg férfiak voltak jelen, és a bulizók közt volt egy magyar EP-képviselő is. A beszámoló szerint a magyar résztvevő az ereszcsatornán keresztül próbált menekülni, de a rendőrök feltartóztatták. A buliban drogot is találtak.

Szájer vasárnap jelentette be a lemondását, döntését akkor azzal indokolta, hogy a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára. 

A mai hírekre reagálva Szájer elismerte, hogy tényleg ott volt a buliban, de mint elmondta, drogot nem fogyasztott, habár a belga ügyészség szerint Szájer hátizsákjában találták meg az extasy-t a rendőrök, miután megpróbált elmenkülni. A politikusnál nem voltak iratok, így a rendőrök hazakísértek, ahol igazolta magát diplomataútlevelével.

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.” – szól Szájer közleménye.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés