Kövess minket

Tech

Egy másodperc alatt rakja ki a Rubik-kockát!

Ez a kedves kis robot…

Megosztva

Rubik Ernő 1974-ben találta fel a Rubik-kockát, mely azóta meghódította a világot. Kicsik és nagyok kedvencévé vált a játék, és okozott kellemes vagy kellemetlen perceket sokunk számára, akik megpróbálták valaha is kirakni.

Mára már ott tart a Rubik láz, hogy világbajnokságokat rendeznek, ahol a leggyorsabb versenyzők mérik össze a tudásukat. Évről-évre dőlnek meg a rekordok, a jelenlegi csúcsot az amerikai, 14 éves Lucas Etter tartja, aki a világon először 5 másodperc alatt rakta ki a mágikus kockát még 2015 novemberében.

[vembed youtube=”vh0W8E4cNkQ” ]

Vannak olyan elvetemültek is, akik lábbal dolgoznak, anélkül, hogy szinte oda sem néznek. És így is megoldják a feladatot, kicsit ugyan lassabban. Egészen pontosan pár másodperccel „lassabban”.

A gépek viszont gyorsabbak, mint az emberek. És precízebbek is, ezért van, hogy lassan robotok dolgoznak a legtöbb helyen, az emberek meg nézik őket. Még mielőtt a „szép új világot” vizionálnánk magunk előtt, nézzétek meg ezt robotot, amely egy másodperc alatt rakja ki a híres kockát! Lehet tőle tanulni, már ha látsz belőle valamit, hogy mit is csinál…

Íme:

[vembed youtube=”ixTddQQ2Hs4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés