Kövess minket

Hiphop

Egy nyugalmazott nyomozó arról tanúskodott a bíróságon, hogy a 2Pac és Biggie gyilkosság összekapcsolódnak

Megosztva

Tupac Shakur 1996-os meggyilkolása kapcsolatban állt Biggie Smalls-nak a következő évben történt meggyilkolásával – vallotta egy korábbi nyomozó a bíróságon.

Clifford Mugg nyugalmazott Las Vegas-i rendőrnyomozó a múlt hónapban tanúskodott a Clark megyei esküdtszék előtt a Tupac-ügyben, miután nemrég letartóztatták Duane „Keefe D” Davist a hiphopsztár meggyilkolásáért – írja a CNN.

Mugg, aki a Tupac-ügy egyik nyomozója volt, azt vallotta, hogy „mindkét gyilkossággal kapcsolatban álló emberek érintettek„, hozzátéve, hogy „a rajongói elmélet pontos volt, hogy a gyilkosságok kapcsolatban állnak egymással„. Azt hozzátette, hogy mindkét támadásban más-más támadó volt, így Davisnek a Biggie-gyilkossággal kapcsolatban felmentést adott.

Marc DiGiacomo ügyész megkérdezte: „Amikor azt mondja, hogy összefüggnek, nem azt mondja, hogy ugyanazok a személyek követték el?„. Mogg így válaszolt: „Így van„.

Keefe D-t szeptember végén tartóztatták le, és Tupac meggyilkolásával vádolták meg. Korábban többször lenyilatkozta interjúkban, hogy ott volt és aktívan részt vett a Tupac gyilkosságban. Mogg vallomása szerint Davis csak azért beszélt, hogy pénzt kapjon a pikáns történetért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés