Kövess minket

Aztaa

Egy oldal a fűről

Minden, amit a marihuánáról tudni akartunk.

Megosztva

Snoop Dogg SmokeFotó: Getty / Europress

Snoop Dogg úgy gondolta, hogy a mai társadalomnak szegényes a tudása a fűről. Ezért hát ő, aki szinte mindennap használja a hangulatjavító szert, megalkotta a MaryJane.com-ot, ami konkrétan a füvezésről szól. Úgy jellemezte, hogy ez a cannabis 2.0 és hogy az oldalon lehet majd olvasni a fű kultúrájáról, üzleti dolgokról, politikáról és természetesen az egészségről is.

Maga az oldal csak októberben fog hivatalosan elindulni, azonban 420 szerencsés ember kipróbálhatja, sőt regisztrálhat is, így később időben értesülhet a legfrissebb fű hírekről. A fejlesztők kitalálták azt is, hogy lesz egy marihuána hotline, ahol a fűhasználók megoszthatják a vonal másik oldalán lévő emberrel, hogy éppen milyen füvet szívtak, és hogy mennyire érzik jól magukat.

Ted Chung, az oldal tulajdonosa szerint most még könnyű lesz érvényesülniük, ugyanis nincsenek nagyon vetélytársaik. Szeretnének pár hasznos applikációt és interjút is megosztani a nagy közönséggel, ami nem lesz nehéz, ugyanis Snoop Dogg mellett már Seth Rogen is csatlakozott a társasághoz, ráadásul Snoop azt is elárulta, hogy több híresség is érdeklődött már az oldal iránt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés