Kövess minket

Zene

Egy őrült szadista képes volt összemixelni Post Malone és a Nickelback Rockstar-ját

Csak egy “Rockstar” maradhat.

Megosztva

Forrás: Youtube

Sosem tudhatod mi zajlik mások lelkében. Lehet van egy családtagod, esetleg kollégád, aki összerakja a szülinapi bulidra létrehozott Facebook event vizuálját, vagy megvágja a családi nyaralásról készült videókat, csak mert jóban vagytok. De mivel foglalkozik a szabadidejében, a saját maga szórakoztatására? Nem tudhatod, és persze nem feltétlenül van hozzá közöd, de azért azt se szeretnéd, ha kiderülne róla, hogy sorozatgyilkos, pedofil, vagy valami sokkal, sokkal rosszabb, például szereti a Nickelback-et.

Igen, ezek az emberek köztünk élnek, és nagy valószínűséggel az ismeretségi körödben is vannak “ilyenek”, maximum nem mernek előbújni, csak akkor, ha véletlenül a kocsmában félrenyomsz a zenegépen és Nas helyett a kanadai bandát indítod el. Egy ilyen, köztünk rejtőzködő szörnyeteg az az ismeretlen, aki a Kanyetothe fórumra posztolta az alábbi istenkáromlást, mely Post Malone Rockstar-jának, és a Nickelback azonos nevű számának mashupja.

Úgy éreztem Post Malone nem adta meg a kellő tiszteletet azzal, hogy nem vette bele az eredeti és egyetlen “Rockstar” dal elemeit a számába, így muszáj volt cselekednem” – írja az anonim vadállat. Csak az nyomjon a lejátszásra, akinek elég erős a gyomra.

[vembed youtube=”iN2QPirJRuY” ]

(Pigeons And Planes)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.