Kövess minket

Gasztro

Egy pizzát kérnék! De uram ez egy McDonald’s!?

Van pár étterem, ahol ez a párbeszéd még megtörténhet.

Megosztva

mcdonalds pizza

A 80-as években hódolt a pizza mizéria az Egyesült Államokban. Természetesen ennek eleget tett az akkor népszerűvé váló McDonald’s is, azonban a 90-es évek elején úgy döntöttek, inkább maradnak a hamburgereknél. Greg Mills azonban megmaradt a hagyományoknál.

Az ő éttermeiben ugyanis még a mai napig lehet kapni a McPizzát. Mi, akik eleve úgy ismerkedtünk meg a McDonald’s gyorsétteremmel, hogy kizárólag hamburgerekre specializálódott, el sem tudjuk képzelni, milyen lehet egy pizzát kérni az étlapról. Greg Mills 2 különböző városban is megmaradt a hagyományos, 80-as évekbeli menünél.

Igaz, a pizzákra egy kicsit többet kell várni, összesen 11 percet, de állítólag nagyon megéri. Hogy miért? 1, pizzát ehetsz a McDonald’s-ban és 2, nagyon finom. Valószínű azonban, hogy azért szűntették meg a többi étteremben, mert nem illik bele a gyorsétterem tömeggyártási folyamataiba.

Akármilyen hihetetlen, de a McPizzák rendkívül népszerűek, még ha egy kicsit többet is kell rájuk várni. Mi szívesen megkóstolnánk, és ti?

[vembed youtube=”hqamYOmVFm4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés