Kövess minket

Aztaa

Egy pornó kezdőjelenete kezdett kirajzolódni egy nagyon részeg alabamai lány letartóztatása során

De végül fogda lett a vége, nem szex.

Megosztva

Forrás:

Elég bizarrul reagált az az alabamai lány a letartóztatására, aki annyit ivott egy októberi végi vasárnapon, hogy maga sem emlékszik, egyáltalán miért került rá a bilincs. 

Az őrizetbe vételről felvétel is készült, mely hamar virális lett, köszönhetően a 24 éves lány viselkedésének. Az incidens során ugyanis April Teale-t egy Waffle House étterem falának szorította a rendőr, hogy sikerüljön megbilincselni, de az ilyenkor szokásos két opció – ellenkezés vagy megadás – helyett egyiket se választotta, inkább pornósat kezdett játszani a rendőrrel, a fenekét a nemiszervének nyomta, hangosan nyögdécselni kezdett, majd azt kérdezte tőle, hogy „Tetszik mi? Bejön, nem?!”

[vembed youtube=”AcHWFc4w2I4″ ]Teale később a sajtónak elmesélte, hogy annyira be volt rúgva, hogy nem is emlékszik a letartóztatásra, ahogy arra sem, hogy pontosan miért dugták zárkába aznap este. „Zaklatással és rendőri intézkedés akadályozásával gyanúsítottak meg, de nemvágom mit csináltam előtte. Felkeresem majd az érintett rendőrt és megkérdezem tőle, hogy mi történt” – mondta a lány, aki bocsánatkérő levelet is akar írni a rendőrségnek.

Mondjuk ha a rendőr családos, talán jobb ötlet lenne nem megjelenni a lakásánál megtudakolni, hogy milyen érzés volt a fenékkel való rendőri munka megzavarása.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés