Kövess minket

Bulvár

Egy rablási kísérlet során lábon lőtték a Griselda Records rapperét, Benny The Butchert

A második láblövéses ügy a héten.

Megosztva

Forrás:

Szombaton rablást kíséreltek meg a Griselda Records rappere, Benny The Butcher ellen, akit a hadakozásban meg is lőttek, a golyó végül az mc lábában landolt. Az incidensről a TMZ számolt be első kézből, mint írják, minden egy Houston városában található Walmart közelében történt. 

Benny állítólag barátai társaságában ült autójában az üzlet parkolójában, amikor egy öt fős csoport hirtelen rájuk támadt, és megpróbálta kirabolni őket. A nyakláncokat eltulajdonítani kívánó figurák egyike a balhé hevében belelőtt a buffalói előadó lábába, majd ezután elrohant társaival, azóta sem kapták el őket.

A rendőrök kiérkezése után Benny The Butchert rögtön kórházba szállították, ahol meg is kezdték kezelését. Közben a nyomozás is elindult, az mc hogylétéről ennek ellenére egyelőre még nincs hír. Frissítés: egy új videóból kiderült, hogy a rapper elhagyhatta a kórházat, de egyelőre csak mankóval tud közlekedni.

[twitter]https://twitter.com/nojumper/status/1328198286893744129[/twitter]
A dolog annak fényében egyszerre kísértetiesen abszurd és tragikus, hogy pontosan ezen a napon (november 15.) hasonló történt Boosie Badazz-zel, akit szintén lábon lőttek Dallasban.

A Benny-féle eset a negyedik fegyveres támadás a hiphop szcénán belül csak november hónapban (!): a hó elején King Von lett gyilkosság áldozata, utána Mo3-t lőtték fejbe egy autópályán, majd szombaton Boosie és Benny is lövést kapott. Habár ők – elvileg – ép bőrrel megúszták, ez a tény nem sokat változtat az igencsak aggasztó és feszült helyzeten, ami jelenleg a közegen belül uralkodik. Zárójel: ne feledkezzünk meg az igen nagy port kavart Megan Thee Stallion-Tory Lanez csetepatéról sem, ami során a női rappert hogy, hogy nem, épp a lábán érte találat.

Benny The Butcher múlt hónapban jelentette meg Burden Of Proof című lemezét, amit alább lehet is pörgetni.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés