Kövess minket

Bulvár

Egy rap legendát hálózott be Nicki Minaj

Árulkodó képekkel van tele az internet.

Megosztva

Januárban botrányos véget ért Nicki Minaj és Meek Mill románca, sőt, a rapperrel kapcsolatban olyan pletykák is felröppentek, hogy köze volt az énekesnő kirablásához, amikor is 200 ezer dollár értékben vittek el a házából különböző tárgyakat és készpénzt.

A szakításon úgy látszik már rég túltette magát Nicki, ugyanis legfrissebb posztja arra enged következtetni, hogy egy másik rappernél keresi a boldogságot. És, hogy ki az új „áldozat”? Mondjuk úgy, hogy nem rakta alacsonyabbra a lécet, inkább jóval magasabbra, hiszen a fotók tanúbizonysága szerint az énekesnő új párja nem más, mint Nas, aki 2010 óta éli a szinglik életét, ugyanis ekkor vált el a szintén zenész Kelis-től.

(A New York-i Nas, egyébként Chris Brown legújabb albumán is szerepelni fog, melyet a nyáron ad ki az R’n’B énekes, Heartbreak on A Full Moon címmel. A szám a „Die Young” nevet kapta, és így akarnak megemlékezni azokról a fiatalokról, akik még idő előtt vesztették életüket az utcákon. A trekket ITT megtudod hallgatni!)

[instagram]BT5prJkBamb[/instagram]
Az árulkodó fotó tegnap készült a brooklyni Sweet Chick Life étteremben, ahol az énekesnőt a rap legenda átkarolja, majd érzékien hozzábújik. Ha jobban belegondolunk, valóban úgy néz ki, mintha egy randi kellős közepén készült volna a kép, de tudni kell, hogy egy harmadik fél is ott volt a találkán, mégpedig a DJ/producer Statik Selectah.

[instagram]BT5rIp8hk2Z[/instagram]
Egyelőre sem Nas és sem Nicki nem erősítette meg a hírt, de reménykedünk benne, hogy egy új Jay-Z & Beyoncé páros van születőben.

Nicki Minaj portréja az utóbbi időben elég sokat szerepelt a különböző portálokon, legutóbb amiatt, hogy irtó jó fej módjára magára vállalta annak a rajongójának a tandíjait, aki kitűnő tanulmányi átlaggal rendelkezik. Ezt ő maga jelentette ki a Twitteren. Az énekesnő 20 ezer dollárral egyengetné egy színötös diák útját:

[twitter]https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/861074589434204161[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés