Kövess minket

Aztaa

Egy rokkant férfi bérgyilkost fogadott fel, hogy megölje őt, de tucatnyi késszúrás után meggondolta magát és…

Több mint hárommillió forintnak megfelelő jüant ajánlott fel egy balesete miatt kerekes székbe kényszerült depressziós kínai fiatalember egy bérgyilkosnak.

Megosztva

A huszonéves áldozat eszméletlenül rogyott össze egy Honan tartományi szálló szobájában azután, hogy a vele nagyjából egykorú támadója egy gyümölcshámozó késsel többször hasba szúrta.

Áldozatát vérben, a kést a padlón hagyva a bérgyilkos sietve távozott a helyszínről, megrendelője azonban hamar magához tért, és ordítva hívott segítséget. A férfit kórházba vitték.


A depressziós kerekes székes fiatalember egy online csetszobában talált rá arra a férfira, akinek 70 ezer jüant ígért, ha véget vet az életének – derítette ki egy csengcsoui napilap, amelynek cikke nyomán a hongkongi South China Morning Post című lap is beszámolt a történtekről.

A rendőrség 180 köztéri kamera felvételeit vizsgálta át, amíg a gyanúsított nyomára akadt, azonosította és egy hónnappal később a kelet-kínai Csiangszu tartomány egyik településén elfogta. Áldozata továbbra is válságos állapotban van.

(MTI)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés