Kövess minket

Hiphop

Egy seggfej vette meg anno a Wu-Tang Clan egypéldányos lemezét, de most ő is árverésre bocsátotta

Anno 2 millió dollárt fizetett érte.

Megosztva

Forrás:

Martin Shkreli eladja minden idők legegyedibb hip-hop kiadványát, a Wu-Tang Clan “Once Upon A Time In Shaolin” című lemezét.

csalásért elítélt, gyógyszeripari cégvezető anno 2 millió dollárt fizetett a dupla-albumért, melyből össz-vissz egyetlen darabot gyártott a csapat. Az alapokért RZA és Tarik “Cilvaringz” Azzougarh voltak a felelősök, és a kollektíva minden tagja hallható a korongon, de eddig pár részleten kívül egyedül Shkreli hallhatta azt, miután egy speciális árverésen megvásárolta.

A férfi először azt ígérte, megosztja majd a világgal az egyedi lemezt, de aztán meggondolta magát. A közvélemény mégsem emiatt, hanem egy undorító húzása miatt utálta meg, felemelte ugyanis egy AIDS-gyógyszer árát 5000 %-al, csak hogy még több pénze legyen. Shkreli most Ebay-en árulja a CD-ket, jelenleg épp 100 ezer dollárnál, azaz 25 millió forintnál tart a licit (update: azóta ez felkúszott 1 millió dollárra!). Ha esetleg új lakás helyett, egyedi RZA beateket szeretnétek hallani, akkor itt lehet cselekedni.

Mindenki más inkább várjon az új Wu-Tang lemezre, melyet pont nemrég jelentettek be.

(Business Insider)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.