Kövess minket

Aztaa

Egy srác még azután sem tudta letenni a Fortnite-ot, hogy egy tornádó elkezdte lekapni a háza tetejét

Full érthető.

Megosztva

Forrás:

Tornádó pusztított a dél-karolinai Greensboro-ban még vasárnap folyamán, a vihar kocsikat borított fel, és házakat rongált meg. A városban lakó Anton Williams első kézből tapasztalhatta meg a pusztítást, hisz a családja házát is elérte a tomboló vihar.

A fiatal srác interjút adott a helyi tévének, ahol az élményeiről kérdezték, itt elmondta, hogy épp a Fortnite nevű battle royale játékkal játszott, mikor a tornádó elkezdte felszakítani a ház tetejét. A meccsben kifejezetten jól állt, hisz már csak pár embert kellett volna kiiktatni, hogy megnyerje a játékot, de hát ugye ott van a vihar is, nehéz döntés ez ilyenkor. Anton viszont tudta mit kell csinálni, természetesen játszott tovább, hisz nem lehet megtörni a nyerő szériát. Később aztán látta, hogy egyre csak durvul a helyzet (a tetőn, nem a játékban), ezért aztán szólt a kishúgának és az unokaöccsének, hogy bújjanak el a fürdőszobában.

A riporter ezen a ponton megkérdezte a Fortnite fan Antont, hogy mire gondolt, mikor elbújtak a családtagjaival a fürdőben. Talán, hogy nehogy komoly baja legyen a háznak? Vagy, hogy mindenki élve megússza a megyében? Naaaah…Anton állítja, csak a játékra tudott gondolni, de azért egy másodpercre eszébe jutottak a szomszédok is. 

[vembed youtube=”QJTcsMByh9I” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés