Kövess minket

Film

Egy srác utolsó kívánsága a Disneyhez

Mi mást kérhetne egy igazi Star Wars rajongó?!

Megosztva

DanielFleetwood1106

Amerikában rengeteg beteg gyereknek teljesítik évente a kívánságát. Van, aki a pápával akar találkozni, van, aki a NASA központját nézné meg, és van olyan is, aki egy napra szeretne cukrász lenni. Általában ezek utolsó kívánságok, de sokan meggyógyulnak a rákból, és pont az ad nekik erőt, hogy még egyszer az életükben jól érezték magukat. Nos, Daniel Fleetwood már nem gyerek, azonban neki is lenne egy utolsó kívánsága, ugyanis végső stádiumú rákja van.

Az egész a bőrénél kezdődött. Nem tudta mire vélni az elváltozást, ezért orvoshoz sietett, ahol júliusban megállapították, hogy egy igen ritka rákfajta támadta meg a szervezetét, amely nem csak a bőrét teszi tönkre, hanem az összes belső szervében áttétet képez, így rendkívül agresszíven és gyorsan végez „áldozatával”. Danielnek mindössze két hónapot adtak, ám jelenleg is életben van a 32 éves srác. Amikor megtudta, hogy mekkora a baj, szinte az volt az első dolga, hogy megvette a jegyét a Star Wars: Ébredő erő premierjére, ami december 18-án lesz.

Mivel állapota egyre rosszabbodott, a Disneyhez fordult azzal a kéréssel, hogy nem-e nézhetné meg előbb az epizódot. A #ForceForDaniel hashtaggel ellátott Twitter üzenetet több ezren megosztották, többek között Mark Hamill is. J.J. Abrams, a filmrendezője korábban teljesített már hasonló kívánságot, ugyanis egy halálos beteg Star Trek rajongónak is engedte, hogy hónapokkal a bemutató előtt megnézze az egyik részét a filmnek.

Update: Daniel utolsó kívánsága teljesült, a tegnapi napon megnézhette az új Star Wars részt!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés