Kövess minket

Stílus

Egy színezőkönyv divatrajongóknak

Folytatódik a Vogue századik évfordulójának ünneplése, kiadtak egy gyönyörű színezőkönyvet, ami végigvezet a divat elmúlt évszázadán.

Megosztva


A Vogue Colors A to Z című színezőkönyvben 26, 1912-32 között készült történelmi magazincímlapot színezhetünk ki. A könyvet a magazin kulturális szerkesztője, Valerie Steiker állította össze: úgy válogatta ki a címlapokat, hogy egy-egy, az adott korban divatos művészeti irányzatra is reflektáljanak, így felfedezhetők rajtuk többek között a kubizmus vagy Mucha stílusjegyei. A rajzokat tíz különböző illusztrátor készítette, és a könyvben az edereti címlapokat is megtaláljuk.


A Titkos kert című színezőkönyv megjelenése óta minden eddiginél nagyobb divattá vált a színező a felnőttek körében. Nyugtató hatásáról ódákat zengenek, terápiás hasznát pedig már Jung is vizsgálta. A színezés egyfajta elmélyülést tesz lehetővé, amire nagyon is szükségünk van, amikor egész nap csak rohanunk és állandóan a külvilág ingereit kell feldolgoznunk. Emellett fejleszti a kreatív gondolkodást, máshogy aktivizálja az agyunkat, mint például a filmezés vagy a sorozatnézés, amelyek passzív tevékenységek. Úgyhogy rajta, vedd elő a kreatív, divatrajongó éned, és ess neki az ikonikus magazincímlapok újragondolásának! A könyvet beszerezheted innen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük