Kövess minket

Aztaa

Egy UFO-szakértő 1000 éves mumifikálódott „űrlény” holttesteket mutatott be a mexikói kongresszus előtt

Megosztva

Két állítólagos „idegen” lény holttestét mutatták be politikusoknak a mexikói kongresszus rendkívüli ülésén, kedden. A Jaime Maussan újságíró és UFO-kutató által üvegvitrinben kiállított megkövesedett testeket a perui Cuscóban találták meg, és állítólag 1000 évesek.

Ezek a példányok nem részei világunk evolúciójának, de nem is egy UFO maradványból kerültek elő. Egy bányában találták őket megkövesedve” – mondta Maussan eskü alatt.

Maussen azt állította, hogy a mintákat a Mexikói Nemzeti Autonóm Egyetem (UNAM) elemezte, és a tudósok, akiknek sikerült DNS-mintákat szerezniük, radiokarbonos vizsgálatot alkalmaztak a koruk meghatározásához.

Nem vagyunk egyedül az univerzumban, el kell fogadnunk ezt a valóságot” – mondta Maussan, aki szerint a nyilvánosságnak joga van megismerni a nem emberi lényeket és technológiákat.

Maussan arra pontosan nem tudott egyértelmű bizonyítékot mutatni, hogy a holttestek miként lennének űrlények, de elmondása szerint a DNS-ük 30%-át nem tudták beazonosítani, és az ozmium nevű ritka anyagból is találtak a testekben.

Maussen már korábban, 2017-ben is mutatott be hasonló mumifikálódott testeket, de azokról később kiderült, hogy csak elhunyt gyerekek voltak, nem űrlények.

(Euronews)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés