Kövess minket

Események

Egy új arénát kéne építeni Magyarországon, hogy mindenki beférjen az Azahriah koncertre

Megosztva

Ismét megismétlődött Azahriah Puskás Arénás koncertjének a rohama, pedig ez már a második dátum volt.

Mint korábban írtuk, a zenész váratlanul duplakoncertet ad májusban a Puskásban, miután az első, május 25-ei dátumra egy nap alatt elkapkodták a jegyeket a rajongók. Egy ponton le is halt az online jegyértékesítő portál, de utána sem volt rózsás a helyzet, órákat kellett várni, mire jegyhez jutott az ember, ha egyáltalán hozzájutott. Ezt orvosolta volna a következő, május 26-ai napra meghirdetett újabb koncert, amire ma délelőtt kezdték el árulni a jegyeket. Azi fanoknak déjà vu érzésük lehetett az újabb jegyvadászat során, hisz ismét lehalt a rendszer, amiről a Broadway Jegyiroda be is számolt a Facebook oldalán.

Kedves Azahriah rajongók!A mai jegyvásárlás során a jegyrendszer túlterhelése miatt műszaki hiba lépett fel. A…

Posted by Broadway Jegyiroda on Friday, October 13, 2023

Azóta már működik az oldal, de eme cikk írásakor 76505 ember áll sorba jegyért, így szinte biztos az újabb teltház, hisz az Aréna maximum befogadóképessége 67 ezer fő.

Vannak, akik emiatt élőben próbálnak meg jegyet venni, a Telex fotói szerint több százan állnak sorban a Kiskörúton, hogy jegyhez jussanak, mivel úgy érzik, itt több esélyük van, mint online.

Ezen a ponton lehet kéne egy harmadik Puskás dátum a zenésznek, vagy esetleg építeni kéne egy új Arénát csak Azahriah koncertekre, ahova befér fél Magyarország.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés