Kövess minket

Hiphop

Egy új Czarface/MF DOOM album érkezik pénteken

Megosztva

Újabb MF DOOM és Czarface kollab lemez érkezik, méghozzá most pénteken – derült ki a 7L, Esoteric, és a Wu-Tang Clan tag, Inspectah Deck alkotta hiphop szupercsapat egyik Instagram posztjából.

A Super What? című projekt 3 évvel az előző kollab cumó, a Czarface Meets Metal Face után érkezik. A lemezt még sikerült MF DOOM tavalyi halála előtt rögzíteni.

Az albumot eredetileg 2020 áprilisában akarták ledobni, de a COVID-19 járvány miatt kitolták a megjelenési dátumot. Később tavaly nyáron vették ismét elő a projektet, és az utolsó simításokat is elvégezték rajta.

Mindenki nevében beszélek, mikor azt mondom, hogy nagyon hálásak és szerencsések vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk DOOM-mal. Valóban egyedi és utánozhatatlan MC és producer volt. Nyugalmat és békét kívánunk a családjának, barátainak, és mindenkinek, akit megérintett ezen a bolygón. Mindörökké MF DOOM” – írta trió.

A lemez elvileg két részre lesz bontva, egy DOOM oldalra, és Czar oldalra. Május 7-től lehet streamelni, de ezen a linken bakelitre is be lehet fizetni.

(The Fader)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés