Kövess minket

Hiphop

Egy új kollabbal jelentkezett Nicki Minaj, ennyi lett volna a visszavonulás?

Persze lehet csak bekukucskál a zenebizniszbe.

Megosztva

Forrás:

Szeptember elején mindenkit meglepett a hír, hogy Nicki Minaj visszavonul a zenéléstől, mert családot szeretne alapítani. A TMZ akkor úgy tudta, hogy ez a bejelentés még a közvetlen környezetét is váratlanul érte, mivel Nickinek lefoglalt dátumai voltak a stúdióban, dalokon dolgozott, és úgy eleve semmi nem utalt arra, hogy ő visszavonulni készül. A bulvároldal akkor arra tippelt, hogy a rapper / énekesnőnek szimplán elege lett a sok támadásból, amit az elmúlt években kapott és besokallt. 

Hát most úgy néz ki, hogy talán mégsem annyira komoly a visszavonulási vágy, hisz Nicki egy új kollabbal jelentkezett, amit alább már lehet is hallgatni.

A PnB Rock és Murda Beatz közös „Fendi” vélhetően Nicki és a luxusmárka hónap elején leleplezett együttműködéséből nőhetett ki, és végülis nem is egy szóló Nicki dal, tehát technikailag mégsem visszatérés. Könnyen lehet, hogy csak egy korábban elkészített dal, ami most jelent meg. Nicki amúgy DaBaby pénteken megjelenő második nagylemezén is feltűnik majd.

[vembed youtube=”0gIcVVVN8O0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés