Kövess minket

Hiphop

Egy volt Outlawz tag állítja, nem Orlando Anderson lőtte le 2Pac-ot

Apa, kezdőőőődik!

Megosztva

Forrás:

2Pac halálát ha éppen nem megkérdőjelezik, akkor összeesküvés-elméleteket gyártanak róla, így megy ez már 1996 óta, és vélhetően így lesz ez még nagyon sokáig. Mindössze pár héttel azután, hogy Suge Knight fia azt állította, a legendás rapper nem halt meg, csak Malajziában bujkál, az Outlawz egyik volt tagja, Napoleon is előállt a saját gondolataival Pac halálát illetően.

[vembed youtube=”L9AOVNe5C_k” ]Aki nem tudná, az Outlawz kollektívát még Pac alapította, 1995 végén, miután kiszabadult a börtönből. Napoleon a kezdetektől ott volt a csapatban, így egyértelműen van rálátása az eseményekre. A The Art of Dialogue-nak adott interjújában arról beszél, hogy nem bírja elképzelni, hogy Suge-nak köze lett volna a gyilkossághoz, hiába népszerű teória ez. „Suge ott ült vele a kocsiban, ő is célpont lehetett. Suge-nak kulcsa volt Pac lakásához, ismerte minden egyes lépését, bármikor leszólhatott volna az utcára, hogy figyu srácok, Pac most hagyja el a stúdiót, lőjétek le…már ha akarta volna. Őrültség lett volna pont akkorra megrendelnie a leszámolást, mikor ő is ott ül a kocsiban„.

Na jó, de akkor mi van a jelenleg leginkább elfogadott verzióval, hogy Orlando Anderson (és közvetve a Crip utcai banda) a felelős Pac haláláért? Mint ismeretes, a lövések éjszakáján egy kaszinó halljában összetűzésbe keveredett Orlando és Pac, előbbit jól helyben is hagyta, majd távozott a kaszinóból. Nem sokkal később a rappert meglőtték. Napoleon ebben sem hisz.

Yaki Kadafi (egy másik Outlawz tag – szerk) látta a gyilkost. Ott volt és látta a gyilkost, és a gyilkos is látta őt. De egészen addig nem tudta, hogy mire készül, míg ki nem dugta a karját a kocsi ablakán. Nem hiszem, hogy Orlando Anderson volt az”

De akkor ki? Ezt talán már sose tudjuk meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés