Kövess minket

Aztaa

Egy Walter White hasonmást keresnek az amerikai rendőrök metamfetamin miatt, mi pedig már nem tudjuk hol húzódik a fikció és a valóság közti választóvonal

Breaking Bad az igazi életben.

Megosztva

Forrás:

Már megint hiba van a mátrixban, vagy összemosódott két alternatív univerzum, a lényeg, hogy az alábbi sztori túl tökéletes ahhoz, hogy ne gyanakodjunk arra, hogy egy szimulációban élünk. 

Történt ugyanis, hogy az amerikai Illinois államban található Galesburg város rendőrsége közzétette egy körözött férfi arcképét, akit metamfetamin birtoklással gyanúsítanak. A sztori csattanója ott csap arcon minket, mikor ránézünk a fotóra, melyen egy megviseltebb Walter White, azaz a híres Breaking Bad sorozat főkarakterére ismerhetünk, aki ugye mi mást, mint metamfetamint készített és adott el. Ebben az alternatív valóságban tehát Walter White valóban él, de csak használója a drognak, ahelyett, hogy egy AMC-s sorozat főhőse lenne.

[fbpost]https://www.facebook.com/galesburgpolicedepartment/photos/a.447753785351058/2230469470412805/?type=3[/fbpost]

A kommentszekcióban persze nagyban megy a poénkodás, az emberek rendre dobálják a sorozat egyes jeleneteit példának, hogy hol kéne keresni az amúgy 50 éves Todd W. Barrick, Jr.-t. A körözés továbbá az októberben bemutatásra kerülő Netflixes Breaking Bad filmnek sem rossz reklám.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés