Kövess minket

Bulvár

Egy WC-ben támadták rá a férfire, aki anno belebokszolt Tekashi 6ix9ine-ba

Megosztva

Utolérte a karma, vagy legalábbis a bosszú azt a férfit, aki áprilisban megütötte Tekashi 6ix9ine-t egy Miami klubban. A producerként és dalszerzőként dolgozó ItzMrBHN nevű férfit most valaki hátulról ütötte ki egy mellékhelyiségben. 6ix9ine tagadja, hogy bármi köze lenne a támadáshoz.

Mint korábban írtuk, ItzMrBHN pár hónapja random fejbe verte Tekashit, mikor a rapper épp egy Miami klubból tartott kifelé. 69-t váratlanul érte a támadás, de a kósza fejbekólintáson kívül nem lett komolyabb baja, a biztonságiak tették a dolgukat, és közbeléptek.

ItzMrBHN nem sokkal az eset után a TMZ-nek nyilatkozva büszkélkedett el az ütéssel, elmondása szerint Tekashi megérdemelte, amit kapott, és amúgy akkor döntötte el, hogy ütni fog, mikor 69 testőre rálépett a lábára a klubban.

A rapper nem tett feljelentést, és úgy tűnt, az eset feledésbe is merül, de nemrég kikerült egy videó, amin az látható, hogy valaki megtámadja ItzMrBHN-t egy mosdóban, hátulról leütve emberünket. Tekashi a TMZ-nek tagadta, hogy az ő megbízásából küldték földre volt támadóját. Szerinte ItzMrBHN célponttá tette magát azzal, hogy nyilvános interjúban beszélt arról, hogy ő volt Tekashi támadója. „Szomorú ez az egész” – mondta 69, majd kissé gúnyosan a legjobbakat és gyors gyógyulást kívánt ItzMrBHN-nek.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés