Kövess minket

Hiphop

Egyáltalán nem biztos, hogy megjelenik pénteken Kanye West új albuma

Állítólag késik a „Jesus is King”.

Megosztva

Forrás:

Kanye West pénteken folytathatja az általa közkedvelt, mindenki más által viszont gyűlölt tradícióját: újabb lemezének megjelenését halaszthatja el. Szeptember 27-re lett belőve ugyanis a „Jesus is King” című kilencedik Ye lemez, de belsős források állítják, a lemez nem fog időben kijönni.

A JIK lemezt Kim Kardashian leplezte le, dallistával együtt, még augusztus végén, nem sokkal azután, hogy a Yandhi projekt demói kikerültek a netre, és emiatt Kanye valószínűsíthetően kidobta az egészet a kukába. A „Jesus is King” első blikkre egyfajta csúcspontja lehet a hónapok óta zajló Sunday Service nevű gospel énekekkel összekötött Kanye istentiszteleteknek, melyet úgy tűnt, hogy egy albumban foglal össze. Kim posztja mellett nemrégiben az egyik ilyen istentiszteleten is megerősítette Kanye, hogy a lemez érkezik, vasárnap viszont Rick Rubin producerrel látták stúdiózni, és a Variety közben úgy tudja, hogy egy Def Jam kiadós meetingen szóba jött a pénteki dátum, nem éppen megnyugtató formában. A The New York Times eközben azt írja, hogy Ye az utolsó pillanatokban is a lemezen dolgozik wyomingi stúdiójában, de ők is hallottak pletykákat arról, hogy a projekt késni fog. 

Holnap kiderül, de ezen a ponton már senki se lepődik meg, ha Kanye holnap úgy tesz, mintha csak egy átlagos péntek lenne és nem az új lemezének megjelenési napja.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés