Kövess minket

Aztaa

Egyelőre 2% szavazna Kanye Westre a közelgő amerikai elnökválasztáson

Az nem túl magas.

Megosztva

Forrás:

Kanye West kb. egy hete jelentette be, hogy indul a 2020-as amerikai elnökválasztáson, és most már a közvéleménykutatásokban is feltűnt a neve, igaz nem éppen vezető pozícióban.

Habár a rapper-producer-designer azt állítja, hogy nyerni akar, ehhez egyelőre Isten segítségére lesz szüksége, mivel az első, július 9-én tartott felmérés szerint 2% szavazná rá. A Redfield & Wilton Strategies által végzett kutatás 2 ezer regisztrált szavazó véleményét összesítette. 

Egyes demokrata szavazók attól féltek, hogy Kanye indulása a Trump mellett esélyes Joe Bidentől vesz majd el szavazókat, hisz West könnyen vihet el fekete, valamint fiatal voksokat, de a első felmérés ennek az ellentétjét mutatja, valójában inkább Trumpnak árthat az indulása, kb 1% pontot veszíthet a Republikánus jelölt, ha West indul.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy Kanye végül tényleg elindul az elnöki székért, hisz több nagyobb államban már kifutott az időből a késői indulása miatt, plusz Elon Musk is kihátrált mögüle, és a bizarr Forbes interjú sem segített rajta, mely után a családja is aggódni kezdett a szellemi állapotáért.

[twitter]https://twitter.com/PpollingNumbers/status/1282768444484734978[/twitter]

(CoC)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük