Kövess minket

Hiphop

Egyenesen az általános iskolából!

Az Egyesült Államokban járunk, Memphisben. Itt bontogatja szárnyát a kellemes nevű Baby Savage aka CBG Baby Big Boss CEO, gengszterraper. Ebben, eddig semmi meglepő nincs. Azonban Baby Savage mindössze 9 éves!

Megosztva

bigboss

És valóban nem tingli-tangli gyerekdalokat rak össze, vagy raknak neki össze, hanem kőkemény rap számokat.A cikkünkben található egy klip is a művész úrtól, érdemes megnézni. A szám címe sokat sejtető: Fck Da Oppz. Igen, a rendőrökről emlékezik meg a 9 éves srác, nem túl költői stílusban. Konkrétan folyik a káromkodás a szájából, a klipben több fegyver van, mint bármelyik Kékfényben volt valaha. Nem is restek a videó elején feltüntetni, hogy ezek bizony éles csúzlik. A háttérben bólogató jánosok hada, akik szintén nagyon kemény legények, sőt még annál is…

Az egészben a legszomorúbb, hogy a srácnak már szerződése is van egy lemezkiadóval, a Savage Squad Records-al. Baby Big Boss környezete, értsd családja, tuti nem aggódik, sőt valószínűleg rendkívül büszke a legényre. A kérdés, ami bennünk felmerül, hogy valóban szükség van-e egy 9 éves kisgyerekre a zenei piacon, aki fegyverekkel hadonászik és nyilván lövése sincs az életről. Az megint más kérdés, hogy az a társadalom, szociális közeg, ami „kitermeli” az ilyen és ehhez hasonló „művészeket” hova is tart. Ez lesz a követendő példa?

Ajaj…

Íme, a klip!

[vembed youtube=”wzlU0Xypur4″ ]

(laughedu.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés