Kövess minket

Aztaa

Egyes fogadóirodák szerint a Los Angeles Lakers-ben folytatja LeBron James a pályafutását

A bukik pedig ritkán tévednek.

Megosztva

Forrás: ESPN – Mike Fracciolo

Most, hogy véget ért az NBA idei szezonja boldog-boldogtalan azt találgatja, vajon hova igazol a hamarosan szabadügynökké váló LeBron James. A 33 éves szupersztár többször világossá tette már, nem marad a Cleveland Cavaliers-nél, új csapatot keres magának. Nem lesz azonban könnyű döntenie, mert szinte a fél NBA szeretné megszerezni a játékjogát, neki pedig több tényezőt szem előtt kell tartania mielőtt végleg elkötelezné magát valahova. A Golden State Warriors ellen 4-0-ra elbukott döntő utolsó meccsét követő sajtótájékoztatón a család szerepét emelte ki.

„Egyelőre még az sem biztos, hogy utoljára játszottam a Cavaliers mezében. Mindenki tudja, számomra a család az első. Igyekszem úgy dönteni, hogy nekik jó legyen. Négy éve sem volt ez másként. Mikor leülök azon agyalni, hova igazoljak, a gyerekeim érdekeit nézem majd, nem pedig a karrieremét” – mondta James, bár ezzel túl sok mindent azért nem árult el a jövőjével kapcsolatban.

Ha ő nem is, a Bovada nevű fogadóiroda már döntött: szerintünk a Los Angeles Lakers csapatának van a legnagyobb esélye szerződtetni a háromszoros NBA bajnokot. Egészen pontosan 1,75-ös szorzóval szerepel ez az opció a kínálatukban. Persze ezt nem kell készpénznek venni, de a „bukik” ritkán kockáztatnak, és általában elég jól informáltak. A Bovadanál a Lakers mellett Philadelphia 76ers (2,2-es odds), valamint a Houston Rockets (2,5-ös odds) lehet a befutó a játékos aláírásáért folytatott harcban.

Az idén rendkívűl gyengén muzsikáló Lakers csupán 35 győzelmet szerzett, ezért bőven rájuk fér az erősítés. Paul George nevét is hallani mint esetleges érkező, de egyértelműen King James lenne a nagy fogás.

(Sports Illustrated)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés