Kövess minket

Hiphop

Egyetlen számot sem fejeztek be teljesen, ezért valószínűleg jegeli a Mac Miller-rel felvett cumóját Madlib

De ez még változhat.

Megosztva

Forrás:

Mint arról már beszámoltunk, június 28-án végre robbanhat Madlib és Freddie Gibbs második közös motyója, a lassan három éve készülgető Bandana, viszont nagyon úgy fest, hogy a producer egyelőre nem jelenteti meg a Mac Miller-rel felvett zenéit, hiába volt erről szó korábban.

A producer egy friss Billboard interjúban megerősítette ugyanis, hogy jó pár, eddig sehol sem publikált trekkük lapul biztos helyen valahol a számítógépe mélyén, amiket egyébként csak úgy, a saját szórakoztatásukra, mindenféle koncepció nélkül vettek fel a tavaly elhunyt rapperrel. Tulajdonképpen totál nyers, egy-két perces számkezdeményekről beszélünk, ezeket kellene gatyába rázni, ám Madlibnek ehhez vajmi kevés kedve van, ámbár ha Mac Miller családja jóváhagyja, akkor valamilyen formában mégis kiadná őket.

„Ez egy rakás félkész szám, nem pedig egy album. Nem is annak szántuk. Nyers beatekre lőtt pár verzét, de nem fejeztük be egyiket sem. Ha esetleg a családja beleegyezik, természetesen megdolgozom és kiadom őket” – árulta el Madlib, mire Gibbs „kivülállóként”, amolyan fogadatlan prókátorként megjegyezte, hogy ő személy szerint ki nem állhatja a posztumusz lemezeket. Az egyelőre kérdéses, hogy a család beleegyezik, hisz nemrég például egy dokumentumfilm elkészítését offolták be, pont Mac hozzátartozóinak kérésére.

A rövidke beszélgetés a srácokkal alább csekkolható.

[vembed youtube=”MlkZJTMpqzE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük